2431022624 6986776805 Δελτα Λαρίσης - Τρικάλων, Τρίκαλα
 
 
 
 
ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Το πλυντήριο αυτοκινήτων “Car Wash Θοδωρής” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα και το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν την φροντίδα του οχήματός σας και να σας προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών αλλά και κάθε οχήματος, με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν εις βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Το πλύσιμο στο χέρι αποτελεί την ιδανικότερη λύση, χωρίς να δημιουργεί λεπτές γρατζουνιές και δε φθείρει το βερνίκι, διατηρώντας την γυαλάδα του αμαξώματος και αφαιρούνται πιο εύκολα η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που δημιουργούνται από τη βροχή.

Με χρήση ειδικών οικολογικών καθαριστικών και ζεστού νερού απομακρύνουμε και τους πιο επίμονους λεκέδες. Έτσι, εξασφαλίζουμε για το αυτοκίνητό σας τη σωστή καθαριότητα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.
 

 


 

 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ποιοτικός καθαρισμός κατά τον οποίο, βγάζοντας τα καθίσματα, επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την συντήρηση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του χώρου στον οποίο περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας μας. Πραγματοποιείται σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου: ουρανός, ταμπλό, κολωνάκια, ταπετσαρίες, καθίσματα, μοκέτες, ρεζέρβα κ.τ.λ. 

Με τον βιολογικό καθαρισμό εξασφαλίζουμε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα. Έτσι, το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα αποτελεί ένα υγιής περιβάλλον για εσάς και του συνεπιβάτες σας.

Ακόμα, με τον βιολογικό καθαρισμό απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές όπως το τσιγάρο καθώς και οι δύσκολοι λεκέδες όπως καφές, χυμός κ.α. ενώ παράλληλα επεκτείνει το χρόνο αντοχής των καθισμάτων.
 
 
 
 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
 
το πλυντήριο αυτοκινήτων μας στα Τρίκαλα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το οχημά σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.