2431022624 6986776805 Δελτα Λαρίσης - Τρικάλων, Τρίκαλα
 
 
 
 
 
 
CAR WASH ΘΟΔΩΡΗΣ
Πλυντήριο Αυτοκινήτων Τρίκαλα


Το πλυντήριο αυτοκινήτων “Car Wash Θοδωρής” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιό συγκεκριμένα στο δέλτα Λαρίσης - Τρικάλων, είναι δίπλα σας εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού σε κάθε όχημα αλλά και ένα υγιεινό περιβάλλον στον οδηγό και τους συνεπιβάτες του.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Τρίκαλα, καθημερινά, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα η οποία μπορεί να αναλάβει εύκολα, γρήγορα, με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό το εξωτερικό πλύσιμο και τον εσωτερικό καθαρισμό του οχήματός σας, εξασφαλίζοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, διαθέτουμε μεγάλο και άνετο parking για κάθε είδους όχημα, κατάστημα από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε οικονομικά αξεσουάρ αυτοκινήτων καθώς και καφέ - αναψυκτήριο στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή κάποιο snack.
 

 


 

 
 
 
ΣΩΣΤΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά καθαρισμού, εξασφαλίζουμε την άριστη περιποίηση του οχήματός σας ενώ παράλληλα αφαιρούνται αποτελεσματικά ακόμα και οι πιό επίμονοι λεκέδες. Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού οχημάτων, που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε αλλά και για εξειδικευμένες συμβουλές πλυσίματος και περιποίησης του οχήματός σας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι όλοι οι πελάτες του πλυντηρίου αυτοκινήτου μας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την εξυπηρέτησή μας όσο και από το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.
 
 
 
 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
 
το πλυντήριο αυτοκινήτων μας στα Τρίκαλα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το οχημά σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.